Visar alla 3 resultat

KLÄNNING TILL BRÖLLOP & TÄRNKLÄNNINGAR

Festklänningar

Blå festklänning

599 kr

Festklänningar

Lång festklänning

599 kr

Balklanningar & Aftonklanningar

Mörkblå balklänning

699 kr

Klänning till bröllop, tärnklänning och festklänning till bröllop

Behöver du klänning till bröllop eller tärnklänning? Vi erbjuder klänningar till bröllop och tärnklänningar online i mängder av varianter. Har du fått en inbjudan som bröllopsgäst eller en förfrågan om att vara brudtärna på bröllop. Behöver du en brudtärna klänning eller festklänning? Hitta klänning till bröllop och tärnklänning online hos oss. Välj bland långa eller korta tärnklänningar i olika material som spets och chiffong eftersom det passar utmärkt till bröllop.

Klänningar till bröllop och festklänningar till bröllopsgäster

Glöm inte att kolla "klänningar till bröllop" för där har vi även festklänningar för bröllopsgäster. En lång festklänning är den optimala klänningen till eftermiddagsbröllopet. Till bröllop på förmiddagen kan du välja en kortare variant av klänning.

Vilken färg på klänning till bröllop ska du välja? Det är bra att känna till att bröllopet är brudens stora dag och därför behöver du undvika vit färg på klänningen. Röd klänning till bröllop funkar men ta inte en svart klänning eftersom det passar inte till bröllop. Vi har tärnklänningar i flera färger som aprikos, ljusrosa, rosa, turkos, ljuslila för sommarbröllop samt mörkblå och mörklila för vinterbröllop. Vi har de rätta färgerna på klänningar inne, till bröllopsgäster. Ibland är det inte lätt att veta vilken klänning till bröllop som passar men vi vill vägleda dig. Vill du ha en långärmad eller kortärmad klänning med öppen rygg? Vill du ha något som täcker axlarna så kan du köpa till en bolero, sjal eller scarfs. Önskar du vara extra uppklädd som tärna till bruden så köper du din klänning till bröllop här. Då kan vi rekommendera att du väljer en lång klänning till bröllop. För dig som gäst så står oftast klädkoden på inbjudan du fått, men skulle det mot all förmodan inte göra det så kan man gå efter klädsel för de två olika typerna av bröllop som är förmiddagsbröllop och eftermiddagsbröllop. Vi har festklänningar till bröllop för varje dam. Välj och vraka i vårt stora utbud av långklänningar, maxiklänningar eller spetsklänningar till bröllop.
Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen.