STAYUPS

(10) 129 kr
(2) 149 kr
(2) 119 kr
(1) 129 kr
(4) 119 kr
(1) 79 kr
129 kr
(1) 119 kr
(3) 129 kr

Köp stayups med bra kvalitet till lågt pris

Stayups kan ge alla tjejer och kvinnor ett sexig och elegant utseende. Stayups är ett perfekt underklädesplagg som med sin enkelhet stannar uppe på benet genom en gummerad film, ofta av silikon, på insidan av kanten. Detta silikonband eller spetsresår gör att den inte glider ner, vilket ger bra komfort och är praktiskt. Stay-ups är både skönare och snyggare än strumpbyxor.

Sexiga Stayups

Med stayups undviker du fula kanter och former under plagget så bär det gärna under en klänning eller tight kjol. Här kan du köpa stay ups i fina mönster med snygga detaljer eller enfärgande och hudfärgade stayups. Kvinnliga och sexiga stay up nätstrumpor kan vara pricken över i:et.

Stayups med superkvalitet

Stayups är ett elegant sätt att komplettera en redan elegant och klassisk outfit. Om du väljer den eleganta och trendigt svarta stay up damstrumpan med spets runt låret, eller genomskinligt röd är upp till dig. Men under den lilla svarta klänningen kan det inte gå fel med heta, eleganta och sexiga stay up strumpor. Med våra förföriska och läckra stay up strumpor kan du säga "au revoir" till strumpebandshållare och strumpbyxor, men ändå vara trygg med att strumporna hålls uppe och stannar kvar på låret där de ska vara. Varför inte handla nya stayups online på nätet redan idag? Vi har ett unikt och feminint urval av stayups. Vi garanterar låga priser och ett bra urval - här finns något för alla. Våra priser är riktigt bra och kvaliteten är toppen.