Support

Vanliga frågor

Det går blixtsnabbt! Du kan förvänta dig din order dagen efter sitt köp. Om du har beställt innan kl. 12:00 på en vardag och nästkommande dag också är en vardag.

Vi skickar till:

Sverige genom toplady.se

Norge genom toplady.no

Danmark genom toplady.dk

Finland genom toplady.fi

Vi skickar till 100% inom dessa fyra länder men vi skickar inte till Färöarna eller Grönland.

Du får din beställning till ditt närmsta ombud levererat med Bring som är rikstäckande. Du kan enklet välja att istället få din order levererad till valfri paketbox eller raka vägen hem till din dörr. Du bestämmer själv enkelt i appen eller med länken i ditt SMS som du får..

Kontakta oss direkt så gör vi allt för att uppdatera denna. Om du redan har fått ditt leverans SMS så ber vi dig kontakta Bring direkt. De hjälper snabbt till med detta.

Vi gör allt vi kan för att hålla Sveriges bästa priser, detta har vi gjort i 12 år. Vi har eget lager, ingen droppshipping, ingen 3:e part logistik utan allt går i egen regi hela vägen från design till dig. Vi har heller inga onödiga mellanhänder.

Klicka på din logga in symbol och begär ett nytt lösenord. Vid varje tillfälle hittills där det inte har gått så har detta berott på att kontot inte finns. Vänligen skapa ett konto först. Gärna med samma mail som du haft vid din beställning. Att ha ett konto är inget krav alls från vårt håll, det är bara en möjlighet.