Support

Vanliga frågor

Det går blixtsnabbt! Du kan förvänta dig din order dagen efter sitt köp. Om du har beställt innan kl. 12:00 på en vardag och nästkommande dag också är en vardag.

Vi skickar till:

Sverige genom toplady.se

Norge genom toplady.no

Danmark genom toplady.dk

Finland genom toplady.fi

Vi skickar till 100% inom dessa fyra länder men vi skickar inte till Färöarna eller Grönland.

Du får din beställning till ditt närmsta ombud eller paketbox levererat med PostNord som är rikstäckande. Du kan enkelt välja att istället få din order levererad till valfri paketbox. Du bestämmer själv enkelt ombud eller skåp direkt i kassan innan du betalar.

Kontakta oss direkt så gör vi allt för att uppdatera denna. Om du redan har fått ditt leverans SMS så ber vi dig kontakta PostNord direkt. De hjälper snabbt till med detta.

Vi gör allt vi kan för att hålla Sveriges bästa priser, detta har vi gjort i 12 år. Vi har eget lager, ingen droppshipping, ingen 3:e part logistik utan allt går i egen regi hela vägen från design till dig. Vi har heller inga onödiga mellanhänder.

Klicka på din logga in symbol och begär ett nytt lösenord. Vid varje tillfälle hittills där det inte har gått så har detta berott på att kontot inte finns. Vänligen skapa ett konto först. Gärna med samma mail som du haft vid din beställning. Att ha ett konto är inget krav alls från vårt håll, det är bara en möjlighet.

Salome Falk TopLady

Salome Falk
Product design

Salome har varit med från starten 2012 och driver fortsatt Toplady med full fart framåt. Salome ansvarar också för produkter och inköp

toplady.se lager i mölnlycke

Nicklas Falk
CEO

Nicklas ansvarar för driften av den dagliga verksamheten i Sverige, Norge, Danmark och Finland samt ansvarig för huvudkontoret i Mölnlycke.

 

TopLady Sweden AB
TOPLADY NORWAY
TopLady Sweden AB Filial i Finland

Katja Ristila kundservice toplady.se

Katja Ristila
Customer Sucess

Katja ansvarar för vår kundtjänst på mail, telefon och chatt. (messenger) Katja är en riktig stjärna då hon pratar alla nordiska språk, inklusive Finska.

Toplady Julia Nordin Kundtjänst

Julia Nordin
Marketing

Julia tar hand om TopLady´s marknadsföring och försäljning samtidigt som hon fixar och trixar med allt annat som dyker upp, en klippa helt enkelt!

toplady.se favicon startsida

Tobias Bjurhall
Board member

Tobias gick med i styrelsen under 2018. Tobias har erfarenhet från flera nyckelpositioner inom detaljhandel sedan tidigare. Idag är Tobias styrelseledamot i vårt Svenska moderbolag men ansvarar även för våra dotterbolag i Norge och Finland. Tobias arbetar främst med våra strategifrågor, ekonomi och företagsutveckling.

toplady.se favicon startsida

Annar G
Back Office

Annar är vår klippa på kontoret som hjälper teamet med allt från rutinarbete till akuta ärenden och IT. Annar hjälper också till på lagret vid försäljningstoppar.