Kontakta oss

Öppna kontaktformuläret

Vi är här för att hjälpa till. Hör av dig till oss så hjälper vi dig.

Just nu jobbar vi runt klockan för att hinna få iväg alla ordrar samma dag de kommer in, det går! Men tyvärr kan svar på mail dröja mer än 24h under en t.ex. helg eller högtid. Om det är brådskande så ring kontoret på 031-98 90 91 så får du hjälp direkt. Om vi inte hinner svara så ringer vi upp.

Skicka mail

kundservice at toplady.se
Influencer at toplady.se

Ring oss

Kundservice: 031-98 90 91
VD: 0737-43 08 00

Följ oss

@toplady.se
#topladyse

Huvudkontor

TopLady Sweden AB
Rådastocksvägen 1
435 44 Mölnlycke

Salome Falk TopLady

Salome Falk
Product design

Salome har varit med från starten 2012 och driver fortsatt Toplady med full fart framåt. Salome ansvarar också för produkter och inköp

toplady.se lager i mölnlycke

Nicklas Falk
CEO

Nicklas ansvarar för driften av den dagliga verksamheten i Sverige, Norge, Danmark och Finland samt ansvarig för huvudkontoret i Mölnlycke.

 

TopLady Sweden AB
TOPLADY NORWAY
TopLady Sweden AB Filial i Finland

Katja Ristila kundservice toplady.se

Katja Ristila
Customer Sucess

Katja ansvarar för vår kundtjänst på mail, telefon och chatt. (messenger) Katja är en riktig stjärna då hon pratar alla nordiska språk, inklusive Finska.

Toplady Julia Nordin Kundtjänst

Julia Nordin
Marketing

Julia tar hand om TopLady´s marknadsföring och försäljning samtidigt som hon fixar och trixar med allt annat som dyker upp, en klippa helt enkelt!

toplady.se favicon startsida

Tobias Bjurhall
Board member

Tobias gick med i styrelsen under 2018. Tobias har erfarenhet från flera nyckelpositioner inom detaljhandel sedan tidigare. Idag är Tobias styrelseledamot i vårt Svenska moderbolag men ansvarar även för våra dotterbolag i Norge och Finland. Tobias arbetar främst med våra strategifrågor, ekonomi och företagsutveckling.

toplady.se favicon startsida

Annar G
Back Office

Annar är vår klippa på kontoret som hjälper teamet med allt från rutinarbete till akuta ärenden och IT. Annar hjälper också till på lagret vid försäljningstoppar.

Hör av dig till oss!

Skicka meddelande