Om oss

Läs mer

Unika och utvalda underkläder

TopLady Sweden AB (556891-4054) samt dotterbolag TOPLADY NORWAY (822870872) och TopLady Sweden AB Filial i Finland (3010259-3) följer Trygg E-handels riktlinjer och rekommendationer. Det betyder att du kan känna dig trygg och säker när du handlar av oss. 

Till vem riktar vi oss mot?
Vi vänder oss till dig som söker snygga underkläder i bästa kvalitet. Beställningarna levereras dagen efter om du beställer innan kl. 12:00. Du uppskattar också en snabb och personlig kundtjänst som kan svara upp på alla frågor direkt utan köer och hänvisningar.

Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder snygga, sexiga underkläder i toppkvalitet. Vi köper in våra underkläder från märkesleverantörer i England och Frankrike. Vi är extra bra på korsetter, shapewear/shape-in, trosor och morgonrockar.

Var finns vi?
Vi har huvudkontor och lager tillsammans i nybyggda lokaler i Mölnlycke centrum 10 min. öster om Göteborg. Våra butiker finns i de skandinaviska länderna.

toplady.se
toplady.no
toplady.dk
toplady.fi

Välkommen till oss!

Salome Falk – Product development
Nicklas Falk – CEO
Tobias Bjurhall – Member of the Board
Julia Nordin – Marketing
Katja Ristila – Customer success
Therese Lerby – Back office

Företagskontakt

TopLady Sweden AB
Huvudkontor
Rådastocksvägen 1
435 44 Mölnlycke
Kundservice

Org.nr. Sverige: 556891-4054
Org.nr. Norge: 822870872
Org.nr. Finland: 3010259-3

TopLady Sweden AB 2012 - 2023
Till butiken
Salome Falk TopLady

Salome Falk
Product design

Salome har varit med från starten 2012 och driver fortsatt Toplady med full fart framåt. Salome ansvarar också för produkter och inköp

toplady.se lager i mölnlycke

Nicklas Falk
CEO

Nicklas ansvarar för driften av den dagliga verksamheten i Sverige, Norge, Danmark och Finland samt ansvarig för huvudkontoret i Mölnlycke.

 

TopLady Sweden AB
TOPLADY NORWAY
TopLady Sweden AB Filial i Finland

Katja Ristila kundservice toplady.se

Katja Ristila
Customer Sucess

Katja ansvarar för vår kundtjänst på mail, telefon och chatt. (messenger) Katja är en riktig stjärna då hon pratar alla nordiska språk, inklusive Finska.

Toplady Julia Nordin Kundtjänst

Julia Nordin
Marketing

Julia tar hand om TopLady¬īs marknadsf√∂ring och f√∂rs√§ljning samtidigt som hon fixar och trixar med allt annat som dyker upp, en klippa helt enkelt!

toplady.se favicon startsida

Tobias Bjurhall
Board member

Tobias gick med i styrelsen under 2018. Tobias har erfarenhet från flera nyckelpositioner inom detaljhandel sedan tidigare. Idag är Tobias styrelseledamot i vårt Svenska moderbolag men ansvarar även för våra dotterbolag i Norge och Finland. Tobias arbetar främst med våra strategifrågor, ekonomi och företagsutveckling.

Så grundades TopLady

Salome Falk har alltid hade haft en passion för mode och skönhet. Hon hade alltid känt att kvinnors underkläder var en underskattad del av modeindustrin, och att kvinnor förtjänade underkläder av hög kvalitet som kunde få dem att känna sig självsäkra och vackra.

Efter att ha jobbat i modeindustrin i flera år bestämde sig Salome för att ta steget och starta sitt eget företag. Hon visste precis vad hon ville skapa: en underklädesbutik som erbjöd korsetter, underkläder och shapewear av högsta kvalitet. En butik som kvinnor kunde lita på för att hitta underkläder som passade deras kroppsform och gjorde dem självsäkra och vackra.

TopLady föddes och blev snabbt en succé. Salome arbetade hårt för att hitta de bästa produkterna från de bästa leverantörerna runt om i världen. Hon satsade på kvalitet och komfort och skapade en kollektion av underkläder som var både vackra och funktionella.

Korsetterna var en av TopLadys stora styrkor. De var tillverkade av de finaste materialen och hade en passform som kunde få vem som helst att se ut som en supermodell. Salome arbetade hårt för att säkerställa att varje korsett var bekväm att bära, trots att de formade kroppen på ett sätt som framhävde de bästa egenskaperna.

TopLadys underkläder var också av högsta kvalitet. De hade en bekväm passform och en stil som kunde passa alla smaker och stilar. Shapewear-kollektionen var särskilt uppskattad, då den hjälpte kvinnor att få en slankare silhuett under sina kläder utan att tumma på komforten.

Salomes vision om en underklädesbutik som kvinnor kunde lita på hade blivit verklighet. TopLady blev snabbt en av Sveriges mest populära butiker för kvinnor som ville hitta underkläder av hög kvalitet. Salome var stolt över vad hon hade skapat och fortsatte att arbeta hårt för att utveckla TopLadys kollektioner och utvidga företaget.

Idag är TopLady en ledande underklädesbutik i Sverige och Salomes passion för mode och skönhet fortsätter att driva företaget framåt. Salome vet att varje kvinna förtjänar att känna sig självsäker och vacker, och det är den känslan som TopLady vill ge till alla sina kunder.

Det skall vara enkelt att beställa hem fantastiska underkläder snabbt. Vår site hålls enkel, uppdaterad och alltid med de bästa leverantörerna för din trygghet som t.ex. Swish, Klarna och Bring.

Vi är här för att hjälpa dig!

Till support