Om oss

LĂ€s mer

Unika och utvalda underklÀder

TopLady Sweden AB (556891-4054) samt dotterbolag TOPLADY NORWAY (822870872) och TopLady Sweden AB Filial i Finland (3010259-3) följer Trygg E-handels riktlinjer och rekommendationer. Det betyder att du kan kÀnna dig trygg och sÀker nÀr du handlar av oss. 

Till vem riktar vi oss mot?
Vi vÀnder oss till dig som söker snygga underklÀder i bÀsta kvalitet. BestÀllningarna levereras dagen efter om du bestÀller innan kl. 12:00. Du uppskattar ocksÄ en snabb och personlig kundtjÀnst som kan svara upp pÄ alla frÄgor direkt utan köer och hÀnvisningar.

Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder snygga, sexiga underklÀder i toppkvalitet. Vi köper in vÄra underklÀder frÄn mÀrkesleverantörer i England och Frankrike. Vi Àr extra bra pÄ korsetter, shapewear/shape-in, trosor och morgonrockar.

Var finns vi?
Vi har huvudkontor och lager tillsammans i nybyggda lokaler i Mölnlycke centrum 10 min. öster om Göteborg. VÄra butiker finns i de skandinaviska lÀnderna.

toplady.se
toplady.no
toplady.dk
toplady.fi

VĂ€lkommen till oss!

Salome Falk – Product development
Nicklas Falk – CEO
Tobias Bjurhall – Member of the Board
Julia Nordin – Marketing
Katja Ristila – Customer success
Therese Lerby – Back office

Företagskontakt

TopLady Sweden AB
Huvudkontor
RÄdastocksvÀgen 1
435 44 Mölnlycke
Kundservice

Org.nr. Sverige: 556891-4054
Org.nr. Norge: 822870872
Org.nr. Finland: 3010259-3

TopLady i media “Krossade 7 miljoner”

E-handlaren Toplady i HÀrryda utanför Göteborg slÀppte nyligen sitt bokslut för 2023. Toplady sÀljer vad de sjÀlva beskriver som sexiga underklÀder för kvinnor.

FörsÀljningen ökade till 7,7 miljoner kronor, frÄn 6 miljoner Äret innan. Vinsten var ocksÄ pÄ plus och tickade in pÄ drygt 730 000, mot nÀrmare 749 000 Äret innan. Soliditeten ökade samtidigt till 58,5 procent, frÄn 55,2 procent Äret innan.

TopLady Sweden AB 2012 - 2023
Till butiken

Till Allabolag.se “TopLady Sweden AB”

Salome Falk TopLady

Salome Falk
Product design

Salome har varit med frÄn starten 2012 och driver fortsatt Toplady med full fart framÄt. Salome ansvarar ocksÄ för produkter och inköp

toplady.se lager i mölnlycke

Nicklas Falk
CEO

Nicklas ansvarar för driften av den dagliga verksamheten i Sverige, Norge, Danmark och Finland samt ansvarig för huvudkontoret i Mölnlycke.

 

TopLady Sweden AB
TOPLADY NORWAY
TopLady Sweden AB Filial i Finland

Katja Ristila kundservice toplady.se

Katja Ristila
Customer Sucess

Katja ansvarar för vÄr kundtjÀnst pÄ mail, telefon och chatt. (messenger) Katja Àr en riktig stjÀrna dÄ hon pratar alla nordiska sprÄk, inklusive Finska.

Toplady Julia Nordin KundtjÀnst

Julia Nordin
Marketing

Julia tar hand om TopLadyŽs marknadsföring och försÀljning samtidigt som hon fixar och trixar med allt annat som dyker upp, en klippa helt enkelt!

toplady.se favicon startsida

Tobias Bjurhall
Board member

Tobias gick med i styrelsen under 2018. Tobias har erfarenhet frÄn flera nyckelpositioner inom detaljhandel sedan tidigare. Idag Àr Tobias styrelseledamot i vÄrt Svenska moderbolag men ansvarar Àven för vÄra dotterbolag i Norge och Finland. Tobias arbetar frÀmst med vÄra strategifrÄgor, ekonomi och företagsutveckling.

toplady.se favicon startsida

Annar G
Back Office

Annar Àr vÄr klippa pÄ kontoret som hjÀlper teamet med allt frÄn rutinarbete till akuta Àrenden och IT. Annar hjÀlper ocksÄ till pÄ lagret vid försÀljningstoppar.

SĂ„ grundades TopLady

Salome Falk har alltid hade haft en passion för mode och skönhet. Hon hade alltid kÀnt att kvinnors underklÀder var en underskattad del av modeindustrin, och att kvinnor förtjÀnade underklÀder av hög kvalitet som kunde fÄ dem att kÀnna sig sjÀlvsÀkra och vackra.

Efter att ha jobbat i modeindustrin i flera Är bestÀmde sig Salome för att ta steget och starta sitt eget företag. Hon visste precis vad hon ville skapa: en underklÀdesbutik som erbjöd korsetter, underklÀder och shapewear av högsta kvalitet. En butik som kvinnor kunde lita pÄ för att hitta underklÀder som passade deras kroppsform och gjorde dem sjÀlvsÀkra och vackra.

TopLady föddes och blev snabbt en succé. Salome arbetade hÄrt för att hitta de bÀsta produkterna frÄn de bÀsta leverantörerna runt om i vÀrlden. Hon satsade pÄ kvalitet och komfort och skapade en kollektion av underklÀder som var bÄde vackra och funktionella.

Korsetterna var en av TopLadys stora styrkor. De var tillverkade av de finaste materialen och hade en passform som kunde fÄ vem som helst att se ut som en supermodell. Salome arbetade hÄrt för att sÀkerstÀlla att varje korsett var bekvÀm att bÀra, trots att de formade kroppen pÄ ett sÀtt som framhÀvde de bÀsta egenskaperna.

TopLadys underklÀder var ocksÄ av högsta kvalitet. De hade en bekvÀm passform och en stil som kunde passa alla smaker och stilar. Shapewear-kollektionen var sÀrskilt uppskattad, dÄ den hjÀlpte kvinnor att fÄ en slankare silhuett under sina klÀder utan att tumma pÄ komforten.

Salomes vision om en underklÀdesbutik som kvinnor kunde lita pÄ hade blivit verklighet. TopLady blev snabbt en av Sveriges mest populÀra butiker för kvinnor som ville hitta underklÀder av hög kvalitet. Salome var stolt över vad hon hade skapat och fortsatte att arbeta hÄrt för att utveckla TopLadys kollektioner och utvidga företaget.

Idag Àr TopLady en ledande underklÀdesbutik i Sverige och Salomes passion för mode och skönhet fortsÀtter att driva företaget framÄt. Salome vet att varje kvinna förtjÀnar att kÀnna sig sjÀlvsÀker och vacker, och det Àr den kÀnslan som TopLady vill ge till alla sina kunder.

Det skall vara enkelt att bestÀlla hem fantastiska underklÀder snabbt. VÄr site hÄlls enkel, uppdaterad och alltid med de bÀsta leverantörerna för din trygghet som t.ex. Swish, Klarna och Bring.

Vi Àr hÀr för att hjÀlpa dig!

Till support