Om oss

Läs mer

Unika och utvalda underkläder

TopLady Sweden AB (556891-4054) samt dotterbolag TOPLADY NORWAY (822870872) och TopLady Sweden AB Filial i Finland (3010259-3) följer Trygg E-handels riktlinjer och rekommendationer. Det betyder att du kan känna dig trygg och säker när du handlar av oss. 

Till vem riktar vi oss mot?
Vi vänder oss till dig som söker snygga underkläder i bästa kvalitet. Beställningarna levereras dagen efter om du beställer innan kl. 12:00. Du uppskattar också en snabb och personlig kundtjänst som kan svara upp på alla frågor direkt utan köer och hänvisningar.

Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder snygga, sexiga underkläder i toppkvalitet. Vi köper in våra underkläder från märkesleverantörer i England och Frankrike. Vi är extra bra på korsetter, shapewear/shape-in, trosor och morgonrockar.

Var finns vi?
Vi har huvudkontor och lager tillsammans i nybyggda lokaler i Mölnlycke centrum 10 min. öster om Göteborg. Våra butiker finns i de skandinaviska länderna.

toplady.se
toplady.no
toplady.dk
toplady.fi

Välkommen till oss!

Salome, Nicklas, Tobias, Julia, Katja och Julia

Företagskontakt

TopLady Sweden AB
Huvudkontor
Rådastocksvägen 1
435 44 Mölnlycke
Kundservice

Org.nr. 556891-4054

Till butiken

Följ oss på Instagram @toplady.se #topladyse

Det skall vara enkelt att beställa hem fantastiska underkläder snabbt. Vår site hålls enkel, uppdaterad och alltid med de bästa leverantörerna för din trygghet som t.ex. Swish, Klarna och Bring.

Vi är här för att hjälpa dig!

Till support

Toplady ska erbjuda sensuella och unika underkläder av toppkvalitet. Våra korsetter och shapewear är noga utvalda för att öka självkänslan genom förbättrad hållning och stöd. Alltid med Sveriges snabbaste leverans.