TEDDY, BODYSUIT OCH SPETSBODY

-20%
199 kr
-40%
149 kr
(2) 249 kr
249 kr
249 kr

Teddy, bodysuit och spetsbody i olika varianter för dam

Bodysuit, teddy och spetsbody underkläder i figurnära modeller har vi samlat här. Vi erbjuder även teddy och spetsbody som är figurformande. Kolla in bland korseletter för att se mer av detta utbud. I klädesväg har vi även spetsbody som kan användas som en topp till kjol eller byxa. Kolla in bland bodyshaper ifall du är ute efter denna variant av body. En body är väldigt bekväm att bära då den hålls på plats genom att vara grenförsedd. Vi har även teddy och body med öppen gren.

Teddy, Body och Spetsbody i Olika Varianter för Damer

Teddy, body och spetsbody är inte bara underkläder, de är också eleganta och sexiga underklädesplagg som kan bäras för att förhöja din stil och självförtroende. Här på vår hemsida har vi ett brett utbud av teddy, body och spetsbodys i olika varianter och stilar som passar alla smaker och behov. Nedan följer en översikt över vårt sortiment och vad du kan förvänta dig av våra produkter:

Figurnära Modeller och Figurformande Shaping Effekt:

Våra teddy, body och spetsbodys i figurnära modeller är designade för att smickra din kropp och ge en slät och smickrande siluett. De är tillverkade av högkvalitativa material som både känns bekväma mot huden och ger ett stödande lyft där det behövs. För de som söker extra shaping-effekt erbjuder vi även teddies, bodysuit och spetsbody med figurformande egenskaper. Dessa modeller är utformade för att skulptera och forma din figur på ett naturligt sätt, vilket ger en slankare och mer definierad look.

Mångsidiga Användningsområden av Bodysuits:

Utöver att vara underkläder kan våra spetsbodys även användas som toppar till kläder för att skapa en trendig och chic look. Kombinera dem med dina favoritplagg för att skapa en stilfull outfit för både vardag och fest.

Bodysuit med Grenförsedd och Öppen Gren:

En av fördelarna med att bära en bodysuits är dess grenförsedda design, vilket säkerställer att den hålls på plats och ger en smidig och bekväm passform. För de som föredrar en mer vågad stil erbjuder vi även teddy och body med öppen gren för extra spänning och tillgänglighet.

Djup Rygg eller låg rygg med eller utan Push-Up BH:

Våra bodysuits kommer i olika stilar, inklusive de med djupa ryggar som ger en sensuell och förförisk look. Du kan också välja mellan modeller med eller utan inbyggd push-up BH för att skräddarsy din look efter dina preferenser och behov.

Bodysuit med string, trosa eller med korta ben:

För att tillgodose olika smaker och behov finns våra bodys tillgängliga i olika grenvarianter, inklusive string, trosa eller med ben. Oavsett om du föredrar en minimal täckning eller extra stöd och komfort, har vi alternativ som passar dig perfekt.

Sömlösa Bodys med Låg Rygg:

För en sömlös och smidig look erbjuder vi även bodys med låg rygg, vilket gör dem perfekta för att bäras under plagg med djupa urringningar eller låg rygg där man inte vill visa bh banden. Dessa bodysuits är utformade för att säkerställa att inga BH-band syns och ger en elegant och polerad finish till din outfit. Oavsett om du letar efter något för att förfina din figur, lägga till en extra touch av glamour till din outfit eller helt enkelt känna dig bekväm och självsäker i din egen kropp, har vi det du behöver här. Utforska vårt sortiment av sexiga teddies, figurformande bodysuits och spetsbodys idag och hitta din perfekta match!