MORGONROCK DAM

(4) 299 kr
-13%
Det ursprungliga priset var: 399 kr.Det nuvarande priset är: 349 kr.
(2) 349 kr
-14%
Det ursprungliga priset var: 349 kr.Det nuvarande priset är: 299 kr.
-33%
Det ursprungliga priset var: 299 kr.Det nuvarande priset är: 199 kr.
-14%
Det ursprungliga priset var: 349 kr.Det nuvarande priset är: 299 kr.
-14%
Det ursprungliga priset var: 349 kr.Det nuvarande priset är: 299 kr.

Morgonrock till dam i mängder av olika varianter online.

Hos oss hittar du morgonrockar för dam i så väl siden som satin. Välj bland både korta och långa modeller av morgonrockar och i flera färger som rosa, vit, röd, svart och blå. Materialet på morgonrockarna hittar du i siden, satin, silke eller tunn spets. Vi har snygga, sexiga och tunna morgonrockar till riktigt fina priser online. Det finns nog inget skönare än att på morgonen när man är lite morgontrött ha en morgonrock nära till hands som man enkelt bara kan dra på sig.

Morgonrock online

Vi har morgonrocken som förgyller din morgon och resten av dagen. Morgonstund har guld i mund. Morgonrocken är den optimala rocken innan man klätt sig för dagen. Och detta morgonplagg är en stor favorit hos kvinnor. Alla våra morgonrockar är försedda med ett skärp i midjan så du kan välja om du vill bära den öppen eller stängd. Ett sexigt val är en leopardmönstrad tunn morgonrock med lite spetsapplikationer om du vill vara lite morgonfin. Du kan även matcha morgonrocken med tillhörande tofflor eller nattkläder. En morgonrock kan även användas efter ett bad, men då rekommenderar vi att den är i frotté eller fleece och har huva. Ett alternativ till detta användande kan vara en badrock istället, då den rocken har en mer torkande effekt av kropp och hår.

Sexiga morgonrockar

Letar du efter en present till din nära eller varför inte till dig själv? Våra morgonrockar i mer sexig och snygg stil kan vara en perfekt present som uppskattas av många damer. Vi har flera olika storlekar och utvecklar ständigt vårt sortiment med nya morgonrockar för dam online.

Morgonrockar lägst pris

Bläddra för att se alla morgonrockarna samlat på ett och samma ställe men kolla även morgonrock på rea för där kan du hitta riktigt billiga priser. Köp en morgonrock nu och få den blixtsnabbt. Självklart har vi öppet köp i 14 dagar online.