Magbälte med Justerbar Passform För Bästa stöd

Magbältet med Justerbar Passform och Slitstarkt Kardborrband! Magbältet har en tunn och diskret design som inte syns under kläderna. Vårt magbälte är tillverkat för att vara så osynligt som möjligt under dina kläder.

299 kr

Artikelnr: AFT-S033 Kategorier: , ,
FRI FRAKT ÖVER 799 kr

Vi använder PostNords premium tjänst "MyPack Collect" som är spårbart hela vägen fram. Du väljer enkelt ditt närmsta ombud eller paketbox direkt i kassan.

Fri frakt över 799 kr

Säker betalning med Swish eller Klarna

 Leveranstid 1 arbetsdag spårbart

Beskrivning

Upplev enastående komfort och stöd med vårt Magbälte, tillverkat av det mest bekväma och andningsbara materialet. Det här magbältet är skapat för att ge dig den bästa korrigeringen av magen och ryggslutet samtidigt som det möjliggör en enkel och rätt andning. Säg adjö till spänningar och värk och välkomna en bättre kroppshållning.

Optimal Korrigering:
Vårt magbälte är utformat för att platta ut och hålla in magen, vilket ger dig en slankare och mer formad midja. Genom att stödja ryggslutet ger bältet extra support och hjälper till att förhindra problem som kan uppstå på grund av felaktig hållning. Med vår produkt kommer du känna dig trygg och uppleva den lätthet som kommer med en förbättrad hållning.

Komfort och Andningsbarhet:
Vi förstår vikten av komfort, särskilt när det gäller underkläder. Vårt magbälte är utformat med ett särskilt bekvämt material som inte bara ger den bästa korrigeringen utan också möjliggör en fri och rätt andning.

Perfekt Anpassning:
Med vårt justerbara magbälte kan du enkelt anpassa passformen efter dina personliga preferenser. Oavsett om du föredrar en mer avslappnad eller tajtare passform, så ger det slitstarka kardborrbandet dig möjlighet att snabbt och enkelt justera bältet efter behov.

Få den perfekta balansen mellan komfort och korrigering med vårt Magbälte. Upplev hur det plattar ut och håller in magen, framhäver midjan och ger extra stöd för ryggslutet. Sluta kämpa med spänningar och värk – investera i ditt välbefinnande och förbättra din kroppshållning med vårt Magbälte redan idag.

Mer detaljer:
– slitstarkt kardborrband som stängning
– 6 Formstavar i fjäderstål

Färg: Svart/ Nude
Material: 70% Polyester, 30% Spandex
Höjd: ca 25cm
Styrka: Hög
Kategori: Shapewear

Vikt 140 g
Storlekstyp Underkläder

Färg

,

Google Product Category

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Magbälte med Justerbar Passform För Bästa stöd”

Specialister på korsetter

Vi erbjuder korsetter, midjekorsetter, waist trainers, läderkorsetter med eller utan metallskenor i toppkvalitet. Gör som våra 50 000+ kunder i Sverige och köp en korsett! Vi erbjuder hundratals olika Korsetter i unika stilar som inte erbjuds i vanliga butiker. Vi har Sveriges största utbud online med eget lager strax utanför Göteborg.

Korsetter

Sveriges hetaste outfit

Korsetten är hemligheten bakom den fantastiska timglasfiguren man får. Supersnyggt under kavajen så att du får en komplett outfit. Korsetten ger ger den bästa känslan och gör dig ca två storlekar smalare. Du blir fantastiskt snygg! 

Premium

Snabb leverans

Vi levererar spårbart hela vägen med PostNord MyPack till paketbox eller valfritt ombud. Du väljer själv i kassan.

Enkla returer

Full returrätt under 14 dagar. Digitala returer med QR-kod spårbara hela vägen.

Säker betalning

Sveriges populäraste betalningsalternativ Swish eller Klarna. Alltid 30 dagars gratis faktura.