Halloween Set – Vingar, Treudd och Diadem

Djävulskt Snyggt Halloween Set som innefattar Fjädervingar, Treudd och Diadem med Djävulshorn. Skapa en oförglömlig djävulslook med detta kompletta set. Eleganta svarta fjädervingar, en dramatisk röd treudd och ett stilfullt diadem med svart fjun och röda horn gör dig till festens höjdpunkt.

Storlek: Vingar 60*35 cm
Färg: Svart och Röd

249 kr

I lager

Artikelnr: 11290 Kategori:

  • Klarna, kort & Swish
  • PostNord spårbart 1 dag, 59 kr.
  • Fri frakt över 799 kr.

Produkt
Information

Beskrivning

Transformera dig själv till en förförisk djävul denna Halloween med vårt djävulskt snygga halloween set. Detta kompletta tillbehörskit inkluderar eleganta fjädervingar i svart, en röd treudd, och ett diadem prytt med svart fjun och djärva röda horn.

Egenskaper:

Fjädervingar: Svarta fjädervingar med justerbara resårband för en bekväm passform som enkelt träs på armarna. Dessa vingar är både lätta och imponerande, vilket gör dig till festens höjdpunkt.
Treudd: En iögonfallande röd treudd som perfekt kompletterar din djävulslook. Den är både lätt och lätt att bära, vilket ger dig en autentisk och skrämmande touch.
Diadem: Ett stilfullt diadem med svart fjun som ramar in de röda hornen, vilket skapar en dramatisk och förförisk effekt. Diademet sitter bekvämt och säkert, vilket gör att du kan dansa natten lång utan att oroa dig för att det ska glida av.

Användningstillfällen:

Halloween: Perfekt för att skapa en djärv och oförglömlig djävulslook som kommer att fånga allas uppmärksamhet på Halloweenfesten.
Maskeradfester: Stå ut på vilken maskerad som helst med detta kompletta set som garanterat gör dig till kvällens samtalsämne.

Klä ut dig till en förförisk och skrämmande djävul med vårt halloween set och låt natten bli din! Med fjädervingar, treudd och ett diadem som kompletterar din look, kommer du att känna dig både kraftfull och elegant.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Halloween Set – Vingar, Treudd och Diadem”

Standard leveranstid: 1 dag
Vi använder PostNords paket leverans "MyPack Collect" som är spårbart hela vägen. Du väljer ditt närmsta ombud eller paketbox direkt i kassan.

Specialister på korsetter

Vi erbjuder korsetter, midjekorsetter, waist trainers, läderkorsetter med eller utan metallskenor i toppkvalitet. Gör som våra 50 000+ kunder i Sverige och köp en korsett! Vi erbjuder hundratals olika Korsetter i unika stilar som inte erbjuds i vanliga butiker. Vi har Sveriges största utbud online med eget lager strax utanför Göteborg.

Korsetter

Sveriges hetaste outfit

Korsetten är hemligheten bakom den fantastiska timglasfiguren man får. Supersnyggt under kavajen så att du får en komplett outfit. Korsetten ger ger den bästa känslan och gör dig ca två storlekar smalare. Du blir fantastiskt snygg! 

Premium

Snabb leverans

Vi levererar spårbart hela vägen med PostNord MyPack till paketbox eller valfritt ombud. Du väljer själv i kassan.

Enkla returer

Full returrätt under 14 dagar. Digitala returer med QR-kod spårbara hela vägen.

Säker betalning

Sveriges populäraste betalningsalternativ Swish eller Klarna. Alltid 30 dagars gratis faktura.