Halloween Set med Vingar, Diadem och Stav

Skapa en oförglömlig och magisk utklädnad med detta eleganta halloween set. Perfekt för att vara en djävulskt snygg ängel i svart eller en himmelskt vacker ängel i vitt. Fjädervingar, diadem och stav ingår för att fullända din förvandling!

Färg: Svart eller Vit
Storlek: Vingar 60*35 cm

299 kr

Artikelnr: HZHR-11-3pc Kategori:

  • Klarna, kort & Swish
  • PostNord spårbart 1 dag, 59 kr.
  • Fri frakt över 799 kr.

Produkt
Information

Beskrivning

Halloween Set med Fjädervingar, Diadem med ängel aura och Trollstav

Kliv in i en värld av magi och mystik med vårt förtrollande halloween set, som inkluderar eleganta fjädervingar, ett diadem med ängel aura, och en romantisk stav dekorerad med rosor formade som ett hjärta. Välj mellan svart för en djävulskt snygg ängel eller vit för att lysa upp som en himmelskt vacker ängel. Skapa din egen unika och förföriska sagofigur med detta kompletta tillbehörskit.

Egenskaper:

Fjädervingar: Finns i både svart och vit färg, dessa fjädervingar är designade med justerbara resårband som träs på armarna, för en perfekt passform. De är både lätta och imponerande, vilket ger dig en slående siluett.
Diadem: Ett diadem med en ängel aura som finns i svart eller vitt, vilket kompletterar din look med en känsla av magisk elegans.
Romantisk Trollstav: En vacker stav prydd med rosor formade som ett hjärta, tillgänglig i både svart och vit. Denna detalj ger en romantisk touch till din outfit och fulländar din förvandling.

Användningstillfällen:

Halloween: Skapa en oförglömlig look som antingen en förförisk mörk ängel eller en strålande ljus ängel. Perfekt för att imponera på halloweenfesten.
Maskeradfester: Stå ut på vilken maskerad som helst med detta mångsidiga set som gör det enkelt att skapa en unik och minnesvärd utklädnad.
Temafester och parader: Ge din outfit en magisk touch och låt din inre sagofigur lysa i temaparker, parader och andra festliga tillfällen.

Oavsett om du vill vara en djävulskt snygg ängel eller en himmelskt vacker ängel, erbjuder vårt halloween set allt du behöver för att skapa en förtrollande och oförglömlig look. Fjädervingar, ett diadem med ängel aura och en romantisk trollstav med rosor gör att du kommer att lysa starkast på festen!

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Halloween Set med Vingar, Diadem och Stav”

Standard leveranstid: 1 dag
Vi använder PostNords paket leverans "MyPack Collect" som är spårbart hela vägen. Du väljer ditt närmsta ombud eller paketbox direkt i kassan.

Specialister på korsetter

Vi erbjuder korsetter, midjekorsetter, waist trainers, läderkorsetter med eller utan metallskenor i toppkvalitet. Gör som våra 50 000+ kunder i Sverige och köp en korsett! Vi erbjuder hundratals olika Korsetter i unika stilar som inte erbjuds i vanliga butiker. Vi har Sveriges största utbud online med eget lager strax utanför Göteborg.

Korsetter

Sveriges hetaste outfit

Korsetten är hemligheten bakom den fantastiska timglasfiguren man får. Supersnyggt under kavajen så att du får en komplett outfit. Korsetten ger ger den bästa känslan och gör dig ca två storlekar smalare. Du blir fantastiskt snygg! 

Premium

Snabb leverans

Vi levererar spårbart hela vägen med PostNord MyPack till paketbox eller valfritt ombud. Du väljer själv i kassan.

Enkla returer

Full returrätt under 14 dagar. Digitala returer med QR-kod spårbara hela vägen.

Säker betalning

Sveriges populäraste betalningsalternativ Swish eller Klarna. Alltid 30 dagars gratis faktura.