Fånga mystiken med diadem av rosor

49 kr

Fånga mystiken och skönheten med vårt vackra diadem med rosor! Se inspirationsbilder…

✔️ Kortbetalning, delbetalning, Swish eller gratis faktura i 30 dagar.

✔️ PostNord spårbart till Box eller ombud 59 kr. Leveranstid: 1 vardag.

✔️ Fri frakt över 799 kr, samt full returrätt i 14-dagar.

Artikelnr: HZHR-22-one-size Kategori:
Beskrivning

Fånga andan av både spänning och skönhet med vårt fantastiska diadem med rosor! Denna unika accessoar är perfekt för att ge dig den ultimata mystiken på Halloween samtidigt som den utstrålar en förtrollande charm på midsommarfesten.

Vårt diadem är elegant utformat med vackra konstgjorda rosor som ger en subtil touch av romantik och natur. Varje ros är noggrant utformad för att efterlikna äkta blommor, vilket ger en autentisk och lockande look. Oavsett om du bär den för att tillägga en skrämmande dimension till din Halloween-kostym eller för att lägga till en feminin touch till din midsommarstil, kommer detta diadem att bli pricken över iét.

Med dess justerbara passform kan du bekvämt bära detta diadem hela dagen och kvällen. Dessutom är det lätthanterligt och enkelt att sätta på och ta av.

Oavsett om du är en entusiastisk Halloween-firare eller älskar att delta i festligheterna under midsommar, kommer detta diadem med rosor att bli din perfekta kompanjon. Det kommer definitivt att dra uppmärksamhet till din look och ge dig en unik och minnesvärd stil. Du kan enkelt matcha det med andra accessoarer eller kläder för att skapa en outfit som är perfekt anpassad efter tillfället.

Så låt vårt diadem med rosor vara det som tar din Halloween-kostym eller midsommarstil till nästa nivå. Upplev den spöklika atmosfären samtidigt som du förblir otroligt vacker och förtrollande. Beställ ditt eget diadem med rosor idag och förbered dig på att bli förtrollad av dess magi!

Storlek: One Size
Färg: Finns i svart och rött

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Fånga mystiken med diadem av rosor”

Standard leveranstid: 1 dag
Vi använder PostNords paket leverans "MyPack Collect" som är spårbart hela vägen. Du väljer ditt närmsta ombud eller paketbox direkt i kassan.

Information

Standard leveranstid: 1 dag
Vi använder PostNords paket leverans "MyPack Collect" som är spårbart hela vägen. Du väljer ditt närmsta ombud eller paketbox direkt i kassan

Korta korsetter samt waist trainers: ca 23 cm

Normal längd, standard: ca 40 cm

Extra långa: 46 cm

Det beror på storlek. Om korsetten har EU storlek (t.ex. "EU 38") så gå efter den. Kolla vad du normalt brukar ha i linnen, t-shirts etc. Mellan varje storlek skiljer det 2.5 cm i bredd, höjden är alltid densamma. Storleken är mätt efter en snörning halvvägs åtdragen. det betyder att du har 5-7 cm i snörmån att både dra åt eller släppa upp snörningen.

Formstavar är av hårdplast. De går att böja lite. Det går inte med metallskenor. Formstavar är det vanligaste alternativet på ”vanliga” korsetter eller standardkorsetter.

En gördel är mjukare och mer flexibel, används för att släta ut och stödja midjan och magen utan att vara lika drastisk som korsett. Gördel finns även i olika former som trosgördel etc.

Inom Sverige är leveranstiden 1 arbetsdag. Beställningar skickas samma dag om de kommer in, innan kl. 12:00. Vi skickar spårbart med MyPack Collect till ombud eller paketbox. Du väljer själv enkelt i kassan. Om det är riktigt bråttom så ring till lagret på 031-98 90 91. Du kan hämta ditt paket samma dag hos vårt lager. Vi packar på ca 30 minuter. Du åker hit: Rådastocksvägen 1, 435 44 Mölnlycke. Det är skyltat "TopLady".

Du får din gratisfaktura från Avarda på mail så fort din order har blivit hanterad och skickad av oss på TopLady. Därefter skickas påminnelse sms om du inte har öppnat ditt mail efter 48 h och även ett påminnelse sms 7 dagar innan förfallodatum. I dessa skeden så har ingen påminnelseavgift tillkommit. Om fakturan fortfarande inte blivit betald så skickas en fysisk faktura ut med vanlig post.

Ja på alla köp över 799 kr. Annars 59 kr. Vi använder spårbara paket med PostNord "MyPack" till närmsta ombud eller paketskåp. Du väljer själv enkelt ditt närmsta ombud direkt i kassan innan du betalar.

Ja, direkt efter din beställning får du en orderbekräftelse på mailen med alla dina uppgifter. När paketet är på väg till dig så får du en spårningskod på mail/SMS. Denna visar paketets väg till ditt utlämningsställe eller paketbox. Du väljer själv i kassan.

Vi erbjuder Swish samt Avarda checkout. Du väljer mellan Avarda konto, kreditkort, kontokort, delbetalning eller avgiftsfri faktura i 30 dagar enkelt i kassan.

Fånga mystiken med diadem av rosor - TopLady
Fånga mystiken med diadem av rosor
49 kr Select options