Om oss

Toplady affärsidé

Toplady erbjuder sensuella underkläder och snygga kläder till årets alla fester! Du ska få hög kvalitet till ett schysst pris. Toplady skiljer sig från andra genom att erbjuda speciellt utvalda och unika produkter. Här finns allt snyggt till helgen på ett och samma ställe. Snabbt, smidigt och enkelt.

Till vem riktar vi oss mot?
Vi vänder oss till er som söker riktiga kläder och underkläder i hög kvalitet. Ni vill också ha hem er beställning blixtsnabbt! Oftast dagen efter. Nu uppskattar också en snabb och personlig kundtjänst som kan svara upp på alla frågor direkt.

Vad erbjuder vi?
Vi säljer nya kläder och underkläder i toppkvalitet. Vi köper in våra produkter mestadels från märkesleverantörer i England och Frankrike. Vi är speciellt stora på klänningar, korsetter och morgonrockar.

Var finns vi?
Vi har kontor i Mölnlycke Fabriker samt i vårt centrallager i Falköping. Våra butiker finns i de skandinaviska länderna.

toplady.se
toplady.no
toplady.dk
toplady.fi

Välkommen till oss!

/Salome, Nicklas, Tobias, Julia och Jenny

Toplady Julia Nordin Kundtjänst

Julia Nordin
Support och Marknad

Julia tar hand om TopLady´s marknadsföring och försäljning samtidigt som hon fixar och trixar med allt annat som dyker upp, en klippa helt enkelt!

Sexiga underkläder online toplady.se favicon

Ivy
Sociala Medier

Ivy ansvarar för TopLady´s sociala medier på Facebook, Instagram, Youtube, TikTok med flera. Vill du köra ett samarbete? Kontakta Ivy!

Katja Ristila kundservice toplady.se

Katja Ristila
Customer Sucess

Katja ansvarar för vår kundtjänst på mail, telefon och chatt. (messenger) Katja är en riktig stjärna då hon pratar alla nordiska språk, inklusive Finska.

Salome Falk TopLady

Salome Falk
Produktansvarig & Inköp

Salome har varit med från starten 2012 och driver fortsatt Toplady med full fart framåt. Salome ansvarar också för produkter och inköp

Sexiga underkläder online toplady.se favicon

Tobias Bjurhall
STYRELSELEDAMOT

Tobias gick med i styrelsen under 2018

Tidigare erfarenhet:

Tobias har erfarenhet från flera nyckelpositioner inom detaljhandel.

toplady.se lager i mölnlycke

Nicklas Falk
VD/Ekonomi

Nicklas ansvarar för våra bolag i Sverige, Norge och Finland samt Huvudkontor i Mölnlycke.