Om oss

Toplady affärsidé

Toplady erbjuder sensuella underkläder och snygga kläder till årets alla fester! Du ska få hög kvalitet till ett schysst pris. Toplady skiljer sig från andra genom att erbjuda speciellt utvalda och unika produkter. Här finns allt snyggt till helgen på ett och samma ställe. Snabbt, smidigt och enkelt.

Till vem riktar vi oss mot?
Vi vänder oss till er som söker riktiga kläder och underkläder i hög kvalitet. Ni vill också ha hem er beställning blixtsnabbt! Oftast dagen efter. Nu uppskattar också en snabb och personlig kundtjänst som kan svara upp på alla frågor direkt.

Vad erbjuder vi?
Vi säljer nya kläder och underkläder i toppkvalitet. Vi köper in våra produkter mestadels från märkesleverantörer i England och Frankrike. Vi är speciellt stora på klänningar, korsetter och morgonrockar.

Var finns vi?
Vi har kontor i Mölnlycke centrum. Våra butiker finns i de skandinaviska länderna.

toplady.se
toplady.no
toplady.dk
toplady.fi

Välkommen till oss!

/Salome, Nicklas, Tobias, Julia och Jenny

Salome Falk TopLady

Salome Falk
Head of Product design

Salome har varit med från starten 2012 och driver fortsatt Toplady med full fart framåt. Salome ansvarar också för produkter och inköp

René Rehnqvist Marknadsansvarig på TopLady och Make Secrets

René Rehnqvist
Marketing Manager

René ansvarar för vår marknadsföring och sociala medier. Renés ansvarsområden är Facebook, Instagram, Youtube, TikTok och vår ambassadör ute på fält på mässor och event. 
Kontakta henne för alla former av sammarbetsförfrågningar.

toplady.se lager i mölnlycke

Nicklas Falk
CEO

Nicklas ansvarar för driften av den dagliga verksamheten i Sverige, Norge, Danmark och Finland samt ansvarig för huvudkontoret i Mölnlycke.

 

TopLady Sweden AB
TOPLADY NORWAY
TopLady Sweden AB Filial i Finland

Katja Ristila kundservice toplady.se

Katja Ristila
Customer Sucess Manager

Katja ansvarar för vår kundtjänst på mail, telefon och chatt. (messenger) Katja är en riktig stjärna då hon pratar alla nordiska språk, inklusive Finska.

Toplady Julia Nordin Kundtjänst

Julia Nordin
Marketing

Julia tar hand om TopLady´s marknadsföring och försäljning samtidigt som hon fixar och trixar med allt annat som dyker upp, en klippa helt enkelt!

toplady logo ikon

Therese Lerby
Back office

Therese började i oktober 2022 hos oss. Therese hjälper oss med administration, kontor och ansvarar för vår returavdelning i alla länder.

toplady.se favicon startsida

Tobias Bjurhall
Board member

Tobias gick med i styrelsen under 2018. Tobias har erfarenhet från flera nyckelpositioner inom detaljhandel sedan tidigare. Idag är Tobias styrelseledamot i vårt Svenska moderbolag men ansvarar även för våra dotterbolag i Norge och Finland. Tobias arbetar främst med våra strategifrågor, ekonomi och företagsutveckling.

TopLady Sweden AB personal Hanna Leander

Hanna Leander
Social Media Manager

Hanna ansvarar för vårt marknadsteam på sociala medier. Hannas ansvarsområde är Facebook, Instagram, Youtube, TikTok med flera. Hanna har en bred erfarenhet av detaljhandel och marknadsföring från t.ex. Scorett och Telenor.