Om oss

Toplady affärsidé

Toplady erbjuder sensuella underkläder och snygga kläder till årets alla fester! Du ska få hög kvalitet till ett schysst pris. Toplady skiljer sig från andra genom att erbjuda speciellt utvalda och unika produkter. Här finns allt snyggt till helgen på ett och samma ställe. Snabbt, smidigt och enkelt.

Till vem riktar vi oss mot?
Vi vänder oss till er som söker riktiga kläder och underkläder i hög kvalitet. Ni vill också ha hem er beställning blixtsnabbt! Oftast dagen efter. Nu uppskattar också en snabb och personlig kundtjänst som kan svara upp på alla frågor direkt.

Vad erbjuder vi?
Vi säljer nya kläder och underkläder i toppkvalitet. Vi köper in våra produkter mestadels från märkesleverantörer i England och Frankrike. Vi är speciellt stora på klänningar, korsetter och morgonrockar.

Var finns vi?
Vi har kontor i Mölnlycke centrum. Våra butiker finns i de skandinaviska länderna.

toplady.se
toplady.no
toplady.dk
toplady.fi

Välkommen till oss!

/Salome, Nicklas, Tobias, Julia och Jenny

Salome Falk TopLady

Salome Falk
Product design

Salome har varit med från starten 2012 och driver fortsatt Toplady med full fart framåt. Salome ansvarar också för produkter och inköp

toplady.se lager i mölnlycke

Nicklas Falk
CEO

Nicklas ansvarar för driften av den dagliga verksamheten i Sverige, Norge, Danmark och Finland samt ansvarig för huvudkontoret i Mölnlycke.

 

TopLady Sweden AB
TOPLADY NORWAY
TopLady Sweden AB Filial i Finland

Katja Ristila kundservice toplady.se

Katja Ristila
Customer Sucess

Katja ansvarar för vår kundtjänst på mail, telefon och chatt. (messenger) Katja är en riktig stjärna då hon pratar alla nordiska språk, inklusive Finska.

Toplady Julia Nordin Kundtjänst

Julia Nordin
Marketing

Julia tar hand om TopLady´s marknadsföring och försäljning samtidigt som hon fixar och trixar med allt annat som dyker upp, en klippa helt enkelt!

toplady.se favicon startsida

Tobias Bjurhall
Board member

Tobias gick med i styrelsen under 2018. Tobias har erfarenhet från flera nyckelpositioner inom detaljhandel sedan tidigare. Idag är Tobias styrelseledamot i vårt Svenska moderbolag men ansvarar även för våra dotterbolag i Norge och Finland. Tobias arbetar främst med våra strategifrågor, ekonomi och företagsutveckling.

toplady.se favicon startsida

Annar G
Back Office

Annar är vår klippa på kontoret som hjälper teamet med allt från rutinarbete till akuta ärenden och IT. Annar hjälper också till på lagret vid försäljningstoppar.