Salome Falk

Founder | Product development

Salome grundade TopLady 2012 och driver bolaget med full fart framåt. Salome ansvarar för produkter, inköp och den dagliga driften av bolaget.

Schedule meeting

salome@toplady.se

Nicklas Falk

Founder | Operations

Nicklas ansvarar för organisationen för moderbolaget i Sverige samt våra två dotterbolag i Norge och Finland samt Huvudkontor i Mölnlycke. Nicklas har varit ägare av bolaget sedan start men klev in operativt på heltid 2018.

Schedule meeting

nicklas@toplady.se

Katja Ristila

Customer Sucess

Katja ansvarar för vår kundtjänst på mail, telefon och chatt. (messenger) Katja är en riktig stjärna då hon pratar alla nordiska språk, inklusive Finska

Schedule meeting

katja@toplady.se

Tobias Bjurhall

Member of the board | Business Development

Tobias gick med i styrelsen under 2018. Tobias har erfarenhet från flera nyckelpositioner inom detaljhandel sedan tidigare som t.ex. Hobbex. Idag är Tobias styrelseledamot i vårt Svenska moderbolag men ansvarar även för våra dotterbolag i Norge och Finland. Tobias arbetar främst med våra strategifrågor, ekonomi och företagsutveckling.

Schedule meeting

tobias@toplady.se

Therese Lerby

Lager & Backoffice

Therese ansvarar för paket, returer och last mile. Therese arbetar också back-office på vårt huvudkontor i Mölnlycke. Therese startade hos TopLady hösten 2022. 

Schedule meeting

therese@toplady.se

VILL DU HJÄLPA OSS?

jobb@toplady.se
Vi söker

Marketing Manager

Praktik, LIA, konsult, deltid eller heltid!
Presentera dig här