Om TopLady

TopLady Sweden AB (556891-4054) samt dotterbolag TOPLADY NORWAY (822870872) och TopLady Sweden AB Filial i Finland (3010259-3) följer Trygg E-handels riktlinjer och rekommendationer. Det betyder att du kan känna dig trygg och säker när du handlar av oss

Toplady ska erbjuda sensuella och unika underkläder av toppkvalitet. Våra korsetter och shapewear är noga utvalda för att öka självkänslan genom förbättrad hållning och stöd. Alltid med Sveriges snabbaste leverans.

Till vem riktar vi oss mot?
Vi vänder oss till dig som söker snygga underkläder i bästa kvalitet. Beställningarna levereras dagen efter om du beställer innan kl. 12:00. Om du bor i Göteborgsregionen och väljer Airmee så får du din order samma kväll som du beställer, snabbare leveranser än så finns inte på marknaden. Du uppskattar också en snabb och personlig kundtjänst som kan svara upp på alla frågor direkt utan köer och hänvisningar.

Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder snygga, sexiga underkläder i toppkvalitet. Vi köper in våra underkläder från märkesleverantörer i England och Frankrike. Vi är extra bra på korsetter, shapewear/shape-in, trosor och morgonrockar.

Var finns vi?
Vi har huvudkontor och lager tillsammans i nybyggda lokaler i Mölnlycke centrum 10 min. öster om Göteborg. Våra butiker finns i de skandinaviska länderna.

toplady.se
toplady.no
toplady.dk
toplady.fi

Välkommen till oss!

/Salome, Nicklas, Tobias, Julia och Jenny

Företagskontakt

TopLady Sweden AB
Rådastocksvägen 1
435 44 Mölnlycke
Kundservice

Toplady Julia Nordin Kundtjänst

Julia Nordin
Marketing

Julia tar hand om TopLady´s marknadsföring och försäljning samtidigt som hon fixar och trixar med allt annat som dyker upp, en klippa helt enkelt!

Sexiga underkläder online toplady.se favicon

Ivy
Social Media Researcher

Ivy ansvarar för TopLady´s sociala medier på Facebook, Instagram, Youtube, TikTok med flera. Vill du köra ett samarbete? Kontakta Ivy!

Katja Ristila kundservice toplady.se

Katja Ristila
Customer Sucess Manager

Katja ansvarar för vår kundtjänst på mail, telefon och chatt. (messenger) Katja är en riktig stjärna då hon pratar alla nordiska språk, inklusive Finska.

Salome Falk TopLady

Salome Falk
Head of Product design

Salome har varit med från starten 2012 och driver fortsatt Toplady med full fart framåt. Salome ansvarar också för produkter och inköp

Sexiga underkläder online toplady.se favicon

Tobias Bjurhall
Board member

Tobias gick med i styrelsen under 2018. Tobias har erfarenhet från flera nyckelpositioner inom detaljhandel sedan tidigare. Idag är Tobias styrelseledamot i vårt Svenska moderbolag men ansvarar även för våra dotterbolag i Norge och Finland. Tobias arbetar främst med våra strategifrågor, ekonomi och företagsutveckling.

toplady.se lager i mölnlycke

Nicklas Falk
CEO

Nicklas ansvarar för driften av den dagliga verksamheten i Sverige, Norge, Danmark och Finland samt ansvarig för huvudkontoret i Mölnlycke.

 

  1. TopLady Sweden AB
  2. TOPLADY NORWAY
  3. TopLady Sweden AB Filial i Finland
Sexiga underkläder online toplady.se favicon

Hanna Leander
Social Media Manager

Hanna ansvarar för vårt marknadsteam på sociala medier. Hannas ansvarsområde är Facebook, Instagram, Youtube, TikTok med flera. Hanna har en bred erfarenhet av detaljhandel och marknadsföring från t.ex. Scorett och Telenor.

Våra kunder på Instagram @toplady.se #topladyse