Toplady affärsidé

Toplady erbjuder sensuella underkläder och snygga kläder till årets alla fester! Du ska få hög kvalitet till ett schysst pris. Toplady skiljer sig från andra genom att erbjuda speciellt utvalda och unika produkter. Vi har allt snyggt till helgen på ett och samma ställe. Snabbt, smidigt och enkelt.

Till vem riktar vi oss mot?
Vi vänder oss till er som söker riktiga kläder och underkläder i hög kvalitet. Ni vill också ha hem er beställning blixtsnabbt! Oftast dagen efter. Nu uppskattar också en snabb och personlig kundtjänst som kan svara upp på alla frågor direkt.

Vad erbjuder vi?
Vi säljer nya kläder och underkläder i toppkvalitet. Vi köper in våra produkter mestadels från märkesleverantörer i England och Frankrike. Vi är speciellt stora på klänningar, korsetter och morgonrockar.

Var finns vi?
Vi har huvudkontor och lager tillsammans i nybyggda lokaler i Mölnlycke centrum strax utanför Göteborg. Våra butiker finns i de skandinaviska länderna.

toplady.se
toplady.no
toplady.dk
toplady.fi

Välkommen till oss!

/Salome, Nicklas, Tobias, Julia och Jenny

 

Företagskontakt

TopLady Sweden AB
Rådastockvägen 1
435 44 Mölnlycke
031-98 90 91 (mån – fre 08:00 – 18:00)
Kundservice

 

Toplady Julia Nordin Kundtjänst

Julia Nordin
Support och Kundtjänst

Julia tar hand om alla kunder samtidigt som hon fixar och trixar med allt annat som dyker upp, en klippa på Toplady helt enkelt!
Salome Falk TopLady

Salome Falk
Kollektionsansvarig

Salome har varit med från starten 2012 och driver fortsatt Toplady med full fart framåt. Salome ansvarar också för produkter och inköp
Tobias Toplady

Tobias Bjurhall
STYRELSEMEDLEM

Tobias gick med i styrelsen under 2018 Tidigare erfarenhet: Tobias har erfarenhet från flera nyckelpositioner inom detaljhandel.
TopLady

Nicklas Falk
Styrelseordförande

Nicklas arbetar med styrelse, rådgivning och bolagsfrågor.

Jenny
Logistikansvarig

Jenny arbetar på Partnerlogistik och sköter alla våra leveranser till Sverige, Norge, Danmark och Finland. Det är hon och teamet som får ut alla beställningar innan kl. 14:00 varje dag!
TopLady Personal Salome Falk

The Team!
Drift och fotografering

Vi som sköter den dagliga driften och sköter det mesta hands-on arbetet. Allt från fotograferingar, produktinköp, eventplanering och kampanjarbete.

#TOPLADYSE