Om TopLady

TopLady Sweden AB (556891-4054) samt dotterbolag TOPLADY NORWAY (822870872) och TopLady Sweden AB Filial i Finland (3010259-3) följer Trygg E-handels riktlinjer och rekommendationer. Det betyder att du kan känna dig trygg och säker när du handlar av oss

Toplady erbjuder sensuella underkläder och snygga kläder till årets alla fester. Du ska få hög kvalitet till ett schysst pris. Toplady skiljer sig från andra genom att erbjuda speciellt utvalda och unika produkter. Vi har allt snyggt till helgen på ett och samma ställe med Sveriges snabbaste leveranser.

Till vem riktar vi oss mot?
Vi vänder oss till dig som söker snygga underkläder i bästa kvalitet. Beställningarna levereras dagen efter om du beställer innan kl. 12:00. Om du bor i Göteborgsregionen och väljer Airmee så får du din order samma kväll som du beställer, snabbare leveranser än så finns inte på marknaden. Du uppskattar också en snabb och personlig kundtjänst som kan svara upp på alla frågor direkt utan köer och hänvisningar.

Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder snygga, sexiga underkläder i toppkvalitet. Vi köper in våra underkläder från märkesleverantörer i England och Frankrike. Vi är extra bra på korsetter, shapewear/shape-in, trosor och morgonrockar.

Var finns vi?
Vi har huvudkontor och lager tillsammans i nybyggda lokaler i Mölnlycke centrum 10 min. öster om Göteborg. Våra butiker finns i de skandinaviska länderna.

toplady.se
toplady.no
toplady.dk
toplady.fi

Välkommen till oss!

/Salome, Nicklas, Tobias, Julia och Jenny

Företagskontakt

TopLady Sweden AB
Rådastocksvägen 1
435 44 Mölnlycke
Kundservice

Toplady Julia Nordin Kundtjänst

Julia Nordin
Support och Kundtjänst

Julia tar hand om alla kunder samtidigt som hon fixar och trixar med allt annat som dyker upp, en klippa på Toplady helt enkelt!

toplady.se underkläder dam salome om oss

Salome Falk
Produktansvarig & Inköp

Salome har varit med från starten 2012 och driver fortsatt Toplady med full fart framåt. Salome ansvarar också för produkter och inköp

Sexiga underkläder online toplady.se favicon

Tobias Bjurhall
STYRELSEMEDLEM

Tobias gick med i styrelsen under 2018

Tidigare erfarenhet:

Tobias har erfarenhet från flera nyckelpositioner inom detaljhandel.

toplady.se Nicklas

Nicklas Falk
VD/Ekonomi

Nicklas ansvarar för våra bolag i Sverige, Norge och Finland samt Huvudkontor i Mölnlycke.

TopLady Personal Salome Falk

The Team!
Drift och fotografering

Vi som sköter den dagliga driften och sköter det mesta hands-on arbetet. Allt från fotograferingar, produktinköp, eventplanering och kampanjarbete.