Leverans

DHL Servicepoint 1 Dag – Välj det ombud som passar dig bäst!

 

I kassan har du möjlighet att välja det serviceombud som du själv föredrar, det som ligger närmast dig är för ifyllt. DHL skickar dig en kod för uthämtning med SMS. Leveranstiden är 1 Dag och din försändelse är helt spårbar med ”Track and Trace” hela vägen.

PostNord Postleverans 1-2 Dagar – Gratis över 599 kr.

postnord + toplady

Vi levererar med PostNord som är rikstäckande med ca 1 600 postombud. Vanligtvis levereras försändelser direkt hem till dig. Skulle paketet vara skrymmande (tjockare än tre cm) så får du en avi i brevlådan alternativt sms- eller mailavisering. Du hämtar sedan ut paketet på ditt närmsta ombud/utlämningsställe t.ex. ICA, Coop, Hemköp m.fl. När du hämtar ett paket hos ett ombud, eller tar emot en leverans hemma, behöver du kunna legitimera dig. Namnet på legitimationen måste stämma överens med namnet på mottagaren och namnet på försändelsen. Hämtar du åt någon annan behöver du visa både din och mottagarens legitimation.

Hämta i butik kl. 10-15

Toplady.logo.transparent

Du är välkommen att hämta ut ditt paket gratis hos oss. Vi kontaktar dig på mail/SMS så fort din beställning är färdig att hämtas upp. Leveranstiden är 1 vardag även om vi ibland är klara samma dag. Ditt paket kan hämtas upp i box hos oss utan personalkontakt om så önskas. Kod skickas i mail/SMS.

Upphämtnings adress:

TopLady Sweden AB
Rådastocksvägen 1
435 44 Mölnlycke

Tlf växel: 031-98 90 91 (mån-fre kl. 16:00-17:00)
SMS Lagerchef: 0737430800 (mån-fre kl. 10:30-15:00)