Visar alla 10 resultat

PALJETTKLÄNNINGAR

Glittriga Paljettklänningar med stil

Paljettklänningar i mängder av olika varianter i färgerna guld, silver, svart, lila, röd m.m. Du köper paljettklänningar billigt online hos oss på rea. Vi har ett brett urval av vackra glittriga paljettklänningar som är perfekta för nyår, jul, fest eller liknande speciella festevenemang. Vi har många eleganta, trendiga och snygga paljettklänningar för dig som älskar det trendiga och förföriska utseendet.

Festklänningar

Festklänning i paljett

599 kr

Paljettklänningar

Svart paljettklänning

499 kr

Festklänningar

Kort festklänning

699 kr

Paljettklänningar

Svart paljettklänning

599 kr

Paljettklänningar

Svart paljettklänning

499 kr

Paljettklänningar

Paljettklänning

499 kr
-72%
349 kr 99 kr
-86%
49 kr99 kr
-75%

Chiffongklänningar

Paljettklänning Nyår

399 kr 99 kr

Klänningar med paljetter kan vara både snygga och klassiska på samma gång. Vi har paljettklänningar för alla kvinnors smak. Du kan köpa en paljettklänning som är figursydd, kort, lång med mera eller du kan välja en klänning i omlottmodell, med eller utan ärmar, axelbandslös, stretchight tyg osv... Utbudet är stort och alla dessa vackra, trendiga och snygga paljettklänningar gör att du känner dig förförisk och fantastisk på festen.

På Toplady kan du välja och vraka från ett unikt och feminint sortiment av paljettkläder för dam. Vi har låga priser, och när du köper över 900 kr får du gratis frakt. Här shoppar du snabbt och enkelt dina festklänningar med paljetter till fina priser. Vi har snabba leveranser och du kan byta dina varor smidigt.