Visar alla 6 resultat

PALJETTKLÄNNINGAR

-25%

Paljettklänningar

Svart paljettklänning

449 kr

Paljettklänningar

Svart paljettklänning

499 kr

Festklänningar

Kort festklänning

699 kr
-86%
49 kr
-86%
49 kr
-88%

Chiffongklänningar

Paljettklänning Nyår

49 kr

Glittriga Paljettklänningar med stil

Paljettklänningar i mängder av olika varianter i färgerna guld, silver, svart, lila, röd m.f. Du köper paljettklänningar billigt online hos oss på rea. Vi har ett brett urval av vackra glittriga paljettklänningar som är perfekta för nyår, jul, fest eller liknande speciella festevenemang. Vi har många eleganta, trendiga och snygga paljettklänningar för dig som älskar det trendiga och förföriska utseendet.

Klänningar med paljetter kan vara både snygga och klassiska på samma gång. Vi har paljettklänningar för alla kvinnors smak. Du kan köpa en paljettklänning som är figursydd, kort, lång med mera eller du kan välja en klänning i omlottmodell, med eller utan ärmar, axelbandslös, stretchight tyg osv. Utbudet är stort och alla dessa vackra, trendiga och snygga paljettklänningar gör att du känner dig förförisk och fantastisk på festen.

På Toplady kan du välja och vraka från ett unikt och feminint sortiment av paljettkläder för dam. Här shoppar du snabbt och enkelt dina festklänningar med paljetter till fina priser. Vi har snabba leveranser.
Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen i vår butik.