Visar alla 3 resultat

LÅNGKLÄNNINGAR

Festklänningar

Blå festklänning

599 kr

Festklänningar

Lång festklänning

599 kr

Balklanningar & Aftonklanningar

Mörkblå balklänning

699 kr

Långklänning för ett elegant och glamoröst utseende till fest eller bröllop

Långklänning är alltid ett säkert kort när man ska gå på fest eller bröllop. Hos oss kan du hitta en långklänning för alla smaker, eftersom att det inte finns många plagg som man samtidigt kan känna sig så vacker men samtidigt sexig i som man gör i just en långklänning. Eftersom att du med långklänningen kan välja att dölja vissa delar av kroppen men kanske ha en snygg slits i kjolen kan du vara sexig samtidigt som du befinner dig på en finare fest. På en fest som bröllop, gala, nobel, student, skolbal eller bal så passar det utmärkt att bära en långklänning.

Långklänningar till fest

Vi har långklänningar till både fest och vardag så behöver du en elegant långklänning till fest eller annat tillfälle, så är det bara att välja och vraka i vårat stora utbud. Långa klänningar till varje dam och kvinna, oavsett ålder. Vilket material önskar du på klänningen? Vi har både enkla långklänningar i trikå, spets och viskos samt eleganta långklänningar i chiffong med paljetter. Se även efter i reasidan, "långklänning med rea" för där kan du hitta riktigt billiga priser online. Vill du köpa en snygg långklänning med lång ärm eller matcha klänningen med en bolero, sjal eller kavaj? Vilken färg önskar du? Vi har vackra långklänningar i ljusrosa, rosa, vit, mint, turkos, aprikos, ljusgul m.m. för sommar samt lite mörkare färger för vintersäsongen som blå, mörkblå, lila, svart, röd eller vinröd osv. Självklart alltid i senaste modet på nätet.

Kolla in våra olika långklänningar för att hitta den som passar just dig perfekt. Vi erbjuder alltid dig som kund snabba leveranser för att du ska kunna använda din klänning redan till helgen, du får även öppet köp och billiga priser när du väljer att handla hos oss på Toplady. Så välkommen att kolla in våra sexiga långklänningar för att du ska bli snyggast på nästa fest!
Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen.