Visar alla 31 resultat

BALKLÄNNINGAR, AFTONKLÄNNINGAR OCH GALAKLÄNNINGAR

Enkla balklänningar, galaklänningar och aftonklänningar till fina priser online

Vi erbjuder enkla balklänningar, galaklänningar och aftonklänningar fr. 399 kr online. Ska du på bal, exempel skolbal, en storslagen gala eller är du bjuden på någon riktigt fin festillställning? Då behöver du en festblåsa, alltså en elegant långklänning. Vi har ett stort utbud av enkla balklänningar, aftonklänningar, galaklänningar samt festklänningar i olika modeller. Önskar du en enkel balklänning, aftonklänning till bröllop, galaklänning eller bara en lång klänning som är av den finare modellen? Är du osäker på vilken klänning som passar bäst till respektive festevenemag? Vi erbjuder olika färger på klänningarna som rosa, mörkblå, svart, lila, ljusrosa m.m. Materialet är ofta tunn chiffong, siden, satin, spets och många modeller har glittriga pärlor, paljetter samt andra vackra utsmyckningar.


Som sagt vill du köpa kort aftonklänning, lång galaklänning, knälång balklänning med eller utan ärmar osv... så är det bara att välja och vraka i vårat utbud på nätet. Vi hjälper dig att hitta din absolut bästa klänning på din baldag. Vi har ett stort sortiment av alla olika typer av galaklänningar för damer som önskar vara kvällens drottning.

Vi erbjuder billiga priser i förhållande till kvalité på enkla klänningar till bal och gala. Sveriges finaste priser på balklänningar! Beställ hem redan nu och få din aftonklänning eller galaklänning inom 1-2 arbetsdagar. Pröva klänningen i lugn och ro hemma och skulle den mot förmodan inte passa så har du öppet köp i 14 dagar. Glöm inte att kolla balklänningar, aftonklänningar och galaklänningar på rea för där kan du hitta riktigt billiga priser online. Vi håller dig uppdaterad med eleganta, vackra och stilrena balklänningar i senaste modet.