Visar alla 3 resultat

BALKLÄNNINGAR, AFTONKLÄNNINGAR OCH GALAKLÄNNINGAR

Festklänningar

Blå festklänning

599 kr

Festklänningar

Lång festklänning

599 kr

Balklanningar & Aftonklanningar

Mörkblå balklänning

699 kr

Enkla balklänningar, galaklänningar och aftonklänningar till fina priser online

Vi erbjuder enkla balklänningar, galaklänningar och aftonklänningar fr. 299 kr online. Ska du på bal, exempel skolbal, en storslagen gala eller är du bjuden på någon riktigt fin festillställning? Då behöver du en festblåsa, alltså en elegant långklänning. Vi har ett stort utbud av enkla balklänningar, aftonklänningar, galaklänningar samt festklänningar i olika modeller. Önskar du en enkel balklänning, aftonklänning till bröllop, galaklänning eller bara en lång klänning som är av den finare modellen? Är du osäker på vilken klänning som passar bäst till respektive festevenemang? Vi erbjuder olika färger på klänningarna som rosa, mörkblå, svart, lila, ljusrosa m.m. Materialet är ofta tunn chiffong, siden, satin, spets och många modeller har glittriga pärlor, paljetter samt andra vackra utsmyckningar.

Vill du köpa kort aftonklänning, lång galaklänning, knälång balklänning med eller utan ärmar så är det bara att välja och vraka i vårat utbud på nätet. Vi hjälper dig att hitta din absolut bästa klänning på din baldag. Vi har ett stort sortiment av alla olika typer av galaklänningar för damer som önskar vara kvällens drottning.

Vi erbjuder billiga priser och topp kvalitét på enkla klänningar till bal och gala. Sveriges finaste priser på balklänningar. Beställ hem redan nu och få din aftonklänning eller galaklänning dagen efter din beställning. Pröva klänningen i lugn och ro hemma och skulle den mot förmodan inte passa så har du öppet köp i 14 dagar. Glöm inte att kolla balklänningar, aftonklänningar och galaklänningar på rea för där kan du hitta riktigt billiga priser online. Vi håller dig uppdaterad med eleganta, vackra och stilrena balklänningar i senaste modet.
Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen.